Agència d'assegurances a Manresa

Com emplenar un comunicat d’accident

A Serra Sallent et donem les claus perquè sàpigues com emplenar correctament un comunicat d’accident de trànsit

Si desitges saber com emplenar un comunicat d’accident després d’un sinistre de forma amistosa amb l’altra part, aquí et donem les claus més importants.

Abans de res és important que tinguis clar uns conceptes: si l’altra part no vol signar el part que hagueu emplenat, has de trucar a la Policía perquè faci d’intermediari; és molt important que emplenis totes les dades del document, sense deixar-te'n cap en blanc; i és recomanable emplenar les dades amb bolígraf blau i lletra majúscula, ja que així serà més llegible.

rellenar parte de accidentes

Després d’aquests petits consells, et diem, pas a pas, com has d’emplenar el comunicat d’accident després d’un sinistre:

  • Emplena la data, hora i lloc de l’accident
  • Indica si hi ha hagut danys personals i/o materials i si hi ha testimonis indicar les seves dades de contacte
  • A continuació s'han d’emplenar les dades dels dos vehicles implicats (vehicle A i vehicle B). Cada un de vosaltres ha de posar les seves dades personals, el model de vehicle, l’asseguradora que té, així com les circumstàncies en les quals s’ha produït el sinistre i els danys ocasionats
  • Pots fer un dibuix en la part central que ajudi a entendre les circumstàncies del sinistre
  • Pots afegir alguna observació addicional, a la part del darrera
  • No us oblideu de signar les dues parts

Si tens algun altre dubte sobre com emplenar un comunicat d’accident posa’t en contacte amb nosaltres per qualsevol mitjà i t’informarem degudament.

SERRA SALLENT CORREDORIA D'ASSEGURANCES

  Passeig Pere III, 18 – Entl. 1ª,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 18 44