Agència d'assegurances a Manresa

Corredoria d’assegurances a Manresa

A la nostra Corredoria treballem amb diferents companyies d’assegurances. T’oferim sempre la millor opció

T’acabes de comprar un cotxe nou i desitges contractar una assegurança? No estàs content amb l’assegurança de llar que tens actualment i desitges canviar a una altra millor? Acabes d’iniciar el teu camí empresarial i necessites contractar diferents assegurances? Truca a Serra Sallent i troba la resposta a totes les teves preguntes. Som una Corredoria d’Assegurances a Manresa que t’ofereix assegurances fiables, de qualitat i sempre amb la millor tarifa disponible en el mercat. El fet que siguem una Corredoria vol dir que treballem estretament amb diferents companyies d’assegurances, però que som absolutament independents, de manera que sempre assessorem personalment als nostres clients perquè trobin la millor opció per als seus interessos.

Corredoria d’assegurances a Manresa

Defensem els teus interessos com si fossin els nostres

A la nostra Corredoria defensem els interessos dels nostres clients com si fossin els nostres. Escoltem el que necessites i fem una consulta a la nostra base de dades, que ens proporciona una comparativa de preus i cobertures de cada un dels tipus d’assegurances i companyies amb les quals treballem. Si vols, et podem explicar personalment en què consisteix cada un d’ells i en les principals diferencies que existeixen. Per descomptat, a Serra Sallent només col·laborem amb companyies asseguradores de màxima solvència i prestigi, ja que és l’única manera de garantir una cobertura total dels teus interessos.

Corredoria d’assegurances Manresa

Som la teva Corredoria de referència a Manresa. Estem al teu costat des de 1924

Estem especialitzats en assegurances personals (on s’inclouen les de llar, auto i vida, entre d'altres) i en assegurances per autònoms i empreses (com les d’avaria de maquinària, flotes de vehicles o equips electrònics, entre altres). Confia en la nostra Corredoria amb àmplia experiència en el sector i oblida’t dels problemes. A Serra Sallent mirem sempre pels teus interessos, deixa’ns ocupar-nos de tot.

SERRA SALLENT CORREDORIA D'ASSEGURANCES

  Passeig Pere III, 18 – Entl. 1ª,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 18 44